Eladó új építésű lakás Vácon - Csendesréti Lakókert - 4Nagy Ingatlan

Vác új lakóparkja, a Csendesréti Lakókert a nyugodt, csendes kertvárosi élet lehetőségét kínálja Önnek és családjának. A lakópark Vác belvárosa és az M2-es autóút között, természetes környezetben, a Külső Rádi úttól 150 méterre helyezkedik el - autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető távolságban a fővárostól. A kiváló anyagokból, gondos tervezés után felépült és épülő sorházak és ikerházak mellett építési telkek is megvásárolhatók.

A Csendesréti Lakókert bemutatása
Kulcsrakész, azonnal költözhető sorházi lakások. A Csendesréti Lakókert minden lakásához tartozik saját kertrész, gépkocsibeálló és terasz. Igény esetén a lakáshoz teljes bútorzat rendelhető, a Csendesrét Home Design berendezés lista ára 1 500 000 Ft, ami most akciósan 950 000 Ft. A lakóparkban megtekinthető egy bútorozott mintalakás.

Műszaki leírás itt olvasható
Valamennyi lakásba szupergyors (100 Mbit/sec) optikai kábel kerül bevezetésre, ami ADSL internet és IPTV hozzáférést tesz lehetővé, és amihez 3 hónap ingyenes előfizetés jár minden vevőnek.

1. lakás
A 63m2-es lakáshoz 2 db gépkocsi beálló és saját kert tartozik. Emeleti klíma-előkészítés, kandalló-előkészítés. A földszint helyiségei előszoba, konyha és egy tágas világos, nappali, az emeleten két panorámás hálószoba és napos fürdőszoba található.
A lakás ára: 18 900 000 Ft

2. lakás
Ez a 63m2-es lakás szerkezetkész állapotban vásárolható meg, a még elvégzendő munkák: festés, burkolás, fűtés- és vízszerelés. Minden vezeték a falban van, az emeleti klímáé is, így vésni már nem kell.
A szerkezetkész lakás ára: 16 900 000 Ft

3. lakás
A 63m2-es szerkezetkész lakáshoz 2 db gépkocsi beálló, nagy terasz és saját kert tartozik. Emeleti klíma-előkészítés, kandalló-előkészítés. Az összes csővezeték a falban van a festés hideg és meleg burkolatok hiányoznak, valamint az épületgépészeti szerelvények beépítése.
A szerkezetkész lakás ára: 16 900 000 Ft

4. lakás
63m2-es lakás, 2db autóbeállóval, kizárólagos kerthasználattal. Kandalló-előkészítés, az emeleten klíma-előkészítés.
Ára: 18 900 000 Ft

Még több... Eladó ingatlanok
Település:
Típus:

Hasonló ingatlanok