Vízparti ingatlanok - Eladó telkek, házak a Duna partján

Páratlan adottságú dunaparti ingatlanok Dunakeszin

Ingatlanok közvetlen Duna-parton

Ezen az oldalon olyan páratlan ingatlan-ajánlatokat gyűjtünk össze, melyek nem csupán eladó ingatlanokat jelentenek, sokkal inkább egy életérzéshez kapcsolódnak. Ez nem más, mint folyóparton - csendes, nyugodt, temészetközeli helyen élni. Közvetlen dunaparti és Dunához közeli ingatlanok (építési telkek, családi házak, stb.) széles választékát kínáljuk megtekintésre, elsősorban Dunakeszin.

Ha valamelyik ajánlatunk felkeltette az éredeklődését, illetve kíváncsi a teljes dunaparti ingatlankínálatunkra, keressen minket bizalommal! Amennyiben saját eladó ingatlanát szívesen látná itt, szintén forduljon hozzánk telefonon, vagy regisztrálja azt ide kattintva az űrlapon.


A Duna-part varázsa mindenkit rabul ejt!


Képzelje el, amint egy napsütéses szombat reggelen köntösben kiül a Dunára néző teraszára, és kávét vagy teát kortyolgatva gyönyörködik a látványban - elégedetten szemléli saját parkosított kertjét, azon túl pedig a néhol vadregényes, néhol kopár, csupán egy-egy uszadékrönkkel tarkított folyópartot. A stresszt, a gondokat, a megoldásra váró feladatokat még tegnap az irodában hagyta, és hétfőig ott is maradnak. Minden porcikájával átérzi a végtelen nyugalmat. Tiszta levegő, a természet üde illatai és madarak dala adja az aláfestést, miközben gondolataiba mélyed. Érzi, hogy ez a nap az Öné lesz!

Miután kiélvezte ezt a varázslatos hangulatot, egy könnyű reggeli elfogyasztását követően melegítőt és edzőcipőt húz, hogy kocogjon egyet a Duna-parton. A fülében kedvenc zenéi szólnak, ritmusra szedi a lábát a homokon. Egyszer csak a folyót egy sebesen haladó szárnyashajó szeli ketté hosszában, nyomában a hullámok elszántan indulnak el mindkét part irányába. A part vonalán megtörnek, és a víz lassú árja a lábai alá kúszik. Fröccsenő léptekkel fut tovább, a cipője átnedvesedik kissé, de ez Önt a legkevésbé sem zavarja.

Sőt, még több vizes élményre vágyik. Hazaérve gyorsan átöltözik, a garázsból előhozza kedvenc kajakját, a megszokott módon vállára veszi, majd az evezővel a kezében újra a Duna felé veszi az irányt. Csak néhány lépés és már vízre is szállhat, rutinos evezőcsapásokkal indul el a folyón felfelé. Sétáló vagy kutyasétáltató, napozó, esetleg fürdőző embereket lát végig a part mentén, miközben a jóleső erőfeszítésnek köszönhetően suhan az árral szemben. Amikor úgy érzi, izmai kezdenek fáradni, visszavesz a tempóból, és lassan evickélve nézelődik. Aztán újra belelendül, minden csapásnál teljes erejéből tolja a vizet maga mögé, mintha a dobogó legfelső foka lebegne a szeme előtt. Nem kell spórolnia az erejével, visszafelé sokkal könnyebb lesz.

Eladó dunaparti ingatlanok