Ingatlan eladás - Hatékony segítséget nyújtunk az ingatlan eladásában

Régóta hirdet, mégsem sikerül eladni? Regisztrálja nálunk ingatlanát még ma egyszerűen, kezdeti költségek és kötelezettség nélkül!


Teljes körű szolgáltatásunk jelenleg Budapesten és Pest megyében érhető el, különös tekintettel a Dunakeszi kistérségbe tartozó településekre.

Ingatlan eladásÁtlag alatti közvetítői jutalék!Közvetítői jutalékot csak sikeres értékesítés esetén számítunk fel. Amennyiben az ingatlan eladása sikeres volt, az eladási árnak mindössze 2%-át (+ÁFA) számítjuk fel jutalékként.

Küldje el az ingatlan adatait, hogy az minél hamarabb megjelenhessen honlapunkon! Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Hamarosan megkeressük Önt, a továbbiak egyeztetésével kapcsolatban.

Hol található az ingatlan?

Típusa:

Szobák száma:

+ félszoba

Lakótér mérete:

négyzetméter

Telekméret:

négyzetméter

Eladási ár:

Ft

Az Ön neve: *

Telefonszáma: *

E-mail címe: *

Megjegyzés:


* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! Ez a regisztráció semmilyen további kötelezettséggel nem jár, csupán irányadó jellegű. Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat!

Ha értékesíteni szeretné házát, lakását vagy telkét, forduljon hozzánk bizalommal, és megtesszük ezt Ön helyett! Teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást nyújtunk, így az Ön eladó ingatlanja is biztosan vevőre talál. Szolgáltatásunk jelenleg Budapesten és környékén érhető el. Cégünk kizárólagosságot nem kér.


Szerződéses megállapodást követően elkészítjük az ingatlan hirdetési anyagát és elhelyezzük weboldalunkon. Folyamatosan és korlátlan ideig hirdetjük azt. Előnyös fotókon mutatjuk be a külsőt, a lakóteret, és a környéket. Tanácsot adunk az irányár meghatározásában, mert az esetlegesen túl magas irányár potenciális vevőket riaszthat el. Az érdeklődőknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Nagyobb ingatlan-beruházások kapcsán is várunk megbízásokat, új építésű lakóparkok, társasházak, ikerházak lakásainak értékesítését is vállaljuk.

Mielőtt eladásra kínálná ingatlanát, mindenképpen legyen tisztában annak jogi helyzetével. Az ingatlan tulajdoni lapján megtudhatja kik a tulajdonosok és milyen hányadban, az ingatlant terheli e jelzálog.


Legyen tisztában az ingatlanát esetlegesen érintő rendezési tervvel. A helyrajzi szám alapján a helyi önkormányzatnál érdeklődhet ezzel kapcsolatban.


Fontos, hogy rendelkezésre álljon a ház vagy lakás alaprajza, amelyből egyértelműen kiderül annak beosztása.


Az ingatlan eladási árának meghatározásakor, törekedjen arra, hogy az reális, objektív legyen. Nem árt, ha az értékbecslést szakemberre bízza.


A vevővel kötendő szerződés aláírása előtt forduljon ügyvédhez, kérje ki tanácsát a szerződéssel kapcsolatban, ezzel bonyodalmakat kerülhet el.

Ingatlan keresés

Település:

Méret:

-

Állapot:

Típus:

Ár:

- millió Ft

Rendezés: