Eladó lovarda a Balaton mellett, Enyingen - 4Nagy Ingatlan

A Balaton mellett, Enyingen egy lovardaként használt és használható ingatlan eladó! (12 lónak alkalmas istállóval rendelkezik)
A telek 2074 m2-es, megosztható telek. Az utcafront 36 m széles. Két házszáma van, 22-24. (Török Bálint u.) Jelenleg egy helyrajzi számon van, de megosztás esetén (ha eladásra kerül a fél telek) vissza lehet tetetni két helyrajzi számra, mint az eredetileg is volt.
Ez a fél telek 2-3 millió forintért hamar értékesithető, ha valaki ebben is gondolkodik. Az ingatlan egyben munkahely is lehet, mivel a városban egyetlen lovardaként müködött.
A ház 70 cm-es vöröskő alapon van, száraz, közepes állapotu, de azonnal költözhető is. Jelenleg üresen áll.
A fütés vegyestüzelésü kazánnal, és lapradiátorokkal van megoldva, ez a képeken is látszik, uj. Van fürdőszoba WC-vel, és van külön WC is. Tágas nagy belmagasságok jellemzik a házat, (3,40 m) a falak tégla falak. A nagy dupla ajtók borovi fenyőből vanak. Az alaprajz tartalmazza a burkolatokat.
Az ablakokon fehér uj redőnyök vannak, a régi tokban, ami lehetővé teszi, hogy a redőnyöket alul ki lehet tolni lehuzva is. Ez a régi és az uj megoldások jó ötvözete.
A ház a központtól kb. 800 m-re van, buszmegálló 200m., az iskola is közel van. Csendes de mégis jól megközelithető helyen fekszik.

Még több... Eladó ingatlanok
Település:
Típus:

Hasonló ingatlanok