Új lakások, ikerházak: Csendesréti Lakókert, Vác

Csendesréti Lakókert - Új lakópark Vácon

Engedje meg, hogy bemutassuk Vác új lakóparkját, amely a csendes kertvárosi élet nyugalmát kínálja Önnek és családjának. A Csendesréti Lakókert Vác belvárosa és az M2-es autóút között, természetes környezetben, a Külső Rádi úttól 150 méterre helyezkedik el. A kulcsrakész, azonnal költözhető lakások, az épülő, előjegyezhető ikerházak és az építési telkek közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Műszaki leírás itt olvasható
A Csendesrét sorházai és ikerházai kiváló alapanyagokból, gondos tervezés szerint, profi kivitelezéssel épülnek fel. Valamennyi lakásba szupergyors (100 Mbit/sec) optikai kábel kerül bevezetésre, ami ADSL internet és IPTV hozzáférést tesz lehetővé, és amihez 3 hónap ingyenes előfizetés jár minden vevőnek. A Csendesréti Lakókertben építkezés vagy befektetés céljából építési telkek is eladóak, teljesen közművesítve (víz, gáz, villany, optikai telefonkábel).

Igény esetén a lakásokhoz teljes bútorzat rendelhető, a Csendesrét Home Design berendezés listaára 1 500 000 Ft, ami most akciósan 950 000 Ft. A helyszínen megtekinthető egy bútorozott mintalakás.

Közlekedés

Autóval a belváros 5 percnyi távolságra van, az M2-esnek köszönhetően pedig Budapest központja is nagyjából félóra alatt érhető el. A közeli buszmegállóból 10-15 percenként indulnak járatok Vác belvárosába, az utazás 8 percet vesz igénybe. Budapestre tömegközlekedéssel bejutni a vonat a legideálisabb, a Vác-Alsóváros vasútállomás a Csendesrét közvetlen szomszédságában van. Innen csúcsidőben 10 percenként indulnak vonatok, a menetidő 31 perc a Nyugati pályaudvarig.

Miért jó választás Vác?

Vácon 17 óvoda, 10 általános iskola, 9 középiskola és 3 főiskola működik; a Boronkay Gimnázium és Szakközépiskola egyike az ország 10 legjobb középiskolájának. A Jávorszki Ödön kórház Pest megye legjobban felszerelt egészségügyi intézménye. Vácon nagyon alacsony a munkanélküliség. A bevásárlás éjjel-nappal megoldható a helyi Tesco áruházban. A városban a sportkedvelők örömére 40 sportegyesület működik, a labdarúgók, a kézilabdások és az evezősök élvonalbeliek.

Ingatlanok a Csendesrét Lakókertben