Új családi ház a dunaparton, közvetlen patakparton - 4Nagy Ingatlan

Eladó új építésű családi ház Dunakeszin, egy lenyűgöző helyen: 40 méterre a Dunától, közvetlen patakparton, de árvíz mentes területen. A ház mediterrán stílusban, minden részletre kiterjedő igényességgel épült, a felső szinten nagy fedett teraszokkal, gyönyörű panorámát biztosítva a Dunára és a patak völgyére.

A földszinten található a nappali, egybekötött étkezővel (kilátással a patakra) és amerikai konyhával. Továbbá egy hálószoba, egy fürdőszoba (zuhanyzó, WC, bidé) és egy tágas előtér található még lent, a nagy és fűthető, 2 állásos garázs mellett. A teljes belmagasságú emeletre tágas és kényelmes lépcsőn jutunk fel, ahol 2 szoba helyezkedik el, egy nagyobb fürdőszoba, és egy emeleti nappali, ami leválasztható akár egy különálló szobává is. Fent találhatóak még a hatalmas fedett teraszok, kilátással a Dunára és a patakpartra.

A 3 rétegű ablakok egytől egyig redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A házat kondenzációs kazán fűti padlófűtéssel, a hálószobákat radiátorokkal. Továbbá kandalló számára alkalmas kémény is kialakításra került. A kellemes hőérzet elérése érdekében két termosztát is rendelkezésre áll a fűtés szabályozására (lent és fent). Az alacsony költségű, energiatakarékos fűtést a háromrétegű nyílászárók és a 12cm-es hőszigetelés is garantálja. A tetőn pedig 30cm-es üveggyapot szigetelés kap helyet.

A gondosan kialakított, parkosított kertben autóbeálló is kialakításra került. A kertkapu és a garázskapu egyaránt nagy méretű, kényelmesen használható, valamint mindkettő távirányítású. Járdába épített világítótestek gondoskodnak a hangulatos éjszakai kivilágításról.

Egyéb extrák: Házi vízműrendszer. Automata öntözőrendszer. Igényes fa beltéri ajtók. Két szobában svédpadló (faparketta) található. A földszinten nagy, egyedi kialakítású zuhany, az emeleten sarokkád. Infraszaunának és élménymedencének kialakított hely. Ujjlenyomatos beléptető rendszer, infrás csap. 2 ablakon távirányítású elektromos redőny.

Így épült:További dunaparti ingatlan-ajánlatok

Még több... Eladó családi ház Dunakeszi ingatlan Eladó ház Dunakeszi Dunakeszi új ingatlan Új ingatlan
Település:
Típus:

Hasonló ingatlanok