Eladó ingatlanok - 8 Eladó Lakás, Dunakeszi

Ingatlan keresés
Település:
Típus:
Méret:
-
Ár:
- millió Ft
Állapot:
Rendezés:
Feliratkozás: Találati lista RSS feed
Dunakeszi, Dombliget lakópark
32 nm lakóterület
10.5 millió Ft
6 db eladó új lakás Dunakeszin, a Dombliget lakóparkban, társasházban. A földszinti lakásokhoz saját telekrész is tartozik. Az ingatlan mellett zárt parkolóhelyek épülnek.
Dunakeszi, Dombliget lakópark
46 nm lakóterület
768 nm telek
12.95 millió Ft
Eladó 6 új lakás Dunakeszi Dombliget lakóparkjában. A társasházban a lakások mellett 2 üzlet és 2 iroda is épül. A lakásokhoz terasz, erkély, kocsibeálló tartozik.
Dunakeszi
39 nm lakóterület
14.7 millió Ft
Dunakeszin, nagyon csendes és kulturált lakópark szélén eladó egy 39 nm-es, 1 szobás, III. emeleti lakás. A ház 2006-ban épült. Közös udvar, rendezett kert, és zárt autóbeálló tartozik a lakáshoz.
Dunakeszi, Toldi lakópark
46 nm lakóterület
14.8 millió Ft
Eladó új lakások Dunakeszin, a Toldi lakóparkban épülő társasházban. 6 db lakás kerül kialakításra közös udvarral. Minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély és kocsibeálló.
Dunakeszi, Toldi Lakópark
85 nm lakóterület
18.5 millió Ft
Új építésű hatlakásos társasház lakásai eladóak Dunakeszin, a Toldi lakóparkban. A lakások egy központi lépcsőházra vannak felfűzve, kialakításuknál a praktikus kialakítás dominál.
Dunakeszi, Fóti út
63 nm lakóterület
19.5 millió Ft
Eladó egy dunakeszi lakás, 12 lakásos társasházban. A társasház 2007-ben készült el, igényesen megépített, teremgarázzsal rendelkezik. A lakás 63 nm-es, konyha-étkező-nappali + 2 szobás.
Dunakeszi, Toldi lakópark
113 nm lakóterület
205 nm telek
28.5 millió Ft
Eladó új építésű sorházi lakások Dunakeszin, a Toldi lakóparkban. A mediterrán stílusú négylakásos sorház lakásai két szintesek, mindegyikük rendelkezik garázzsal, nagy terasszal, erkéllyel, saját kertrész is tartozik hozzájuk.
Dunakeszi, Berzsenyi Dániel u.
230 nm lakóterület
180 nm telek
55 millió Ft
Eladó lakás Dunakeszin, 2000-ben épült sorházban. A lakás 3 szintes, szintenként 114 nm, összesen 340 nm. Az ingatlan igen jó minőségű anyagokból épült, kiváló állapotban van.